Publicat pe

Păreri parfum Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette pentru femei forum compoziție, persistență și prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Hugo Boss.

50% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Thierry Mugler. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum de damă.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, ostentativ, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și prospețime olfactivă
mugler-angel-iced-star-eau-de-toilette-pentru-femei_pareri-forum-cosmetice

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Caracteristici parfum de dama Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette, cum miroase, ce persistență are
Frumosul flacon stelat al parfumului Mugler Iced Star strălucește în mai multe culori. Puteți admira nuanțe reci și calde, la fel de contrastante ca și ingredientele acestui parfum. 
Ediția limitată a acestui parfum de vară este plină de tonuri strălucitoare, de fructe delicate, care captivează imediat simțurile.
Răcoarea apei de toaletă pentru femei, Mugler Iced Star, vă poartă în împărăția ghețurilor. Aroma sa sugerează ciocnirea unui ghețar cu dogoarea tărâmurilor exotice. 
La o singură parfumare, tonurile proaspete și dulci vă poartă în mijlocul unui paradis însorit.
Mugler Angel Iced Star Eau de Toilette este un parfum oriental de fructe, apărut în ediție limitată, lansată în anul 2021, un parfum de damă creat parcă special pentru vară.
Compoziția parfumului

• Note varf – apa de cocos
• Notele de mijloc – ananas
• Notele de bază – praline
Compoziția parfumată este alcătuită din tonurile dulci și proaspete ale apei de cocos, completate perfect de ananasul delicios și evocând buna dispoziție estivală. 
Tonurile de paciuli și de praline creează instantaneu o dependență de această apă de toaletă.
Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță
👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.