Publicat pe

Parfum DIOR Homme Eau de Toilette pentru bărbați păreri forumuri, cum miroase și ce preț are

Părerea comentariilor despre PARFUMUL DIOR Homme Eau de Toilette pentru bărbați extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de bărbați de la DIOR.

55% dintre recenzori au evaluat alte parfumuri pentru brand-ul DIOR. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Dior Homme Eau de Toilette pentru bărbați este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de bărbați prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul DIOR Homme Eau de Toilette are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate.
dior-homme-eau-de-toilette-pentru-barbati_pareri-forumuri
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Caracteristici Parfum DIOR Homme Eau de Toilette pentru bărbați cum miroase și persistență
• Note varf – cedru
• Notele de mijloc – patchouli
• Notele de bază – vetiver
Parfum masculin Dior Homme Eau de Toilette ofera o intensitate captivanta si o prospetime irezistibila.
Dior Homme reflecta un caracter masculin cu note lemnoase intense, care invaluie si lasa o impresie de lunga durata. Da, este vorba despre un barbat, dar unul cu un caracter extrem de nuantat, care se increde nu doar in forta, ci si in sensibilitatea sa. Un lemn brut, cizelat cu maiestrie de Dior.
O senzualitate noua, masculina, redefinita pe mai multe voci de notele lemnoase blande si puternice. Inima de lemn bland, in care caracterul masculin al Cedrului de Atlas se imbina cu caldura invaluitoare a lemnului de Casmir. Un parfum care lasa in urma note indraznete si o amprenta senzuala.
„Noul Dior Homme poseda o semnatura absolut masculina, careia nu-i lipsesc, insa, accentele blande si senzuale. Practic, traseaza portretul unui barbat modern.” – François Demachy, Parfumier – Creator Dior
Mai senzual, dar neted si elegant ca intotdeauna, flaconul parfumului Dior Homme a fost reinventat cu un design extrem de modern. Un bloc sculptat, oglindire a unui caracter masculin puternic si increzator.
Sticla este usoara, limpede precum cristalul, o expresie a elegantei subtile. Obsesia simplitatii, un flacon care dezvaluie esentialul: frumusetea parfumului din interior.
Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță
👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.