Publicat pe

Versace Eros Eau de Parfum pentru bărbați păreri forumuri, cum miroase, persistență și prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Versace Eros Eau de Parfum pentru bărbați pentru bărbați extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de bărbați de la Versace

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Vesrace. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Versace Eros Eau de Parfum pentru bărbați este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum bărbătesc prea opulent, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Versace Eros Eau de Parfum pentru bărbați are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și subtilitate.
versace-eros-eau-de-parfum-pentru-barbati_pareri-forumuri

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Cum miroase Versace Eros Eau de Parfum pentru bărbați și ce persistență are
Apa de parfum pentru bărbați Versace Eros a fost lansată în anul 2012. „Am creat această aromă Eros pentru bărbatul care este atât curajos cât și pasional, asemenea unui zeu grec.” – a spus Donatella Versace.
Apa de parfum captivantă și senzuală Versace Eros. Aroma reinterpretează masculinitatea sublimă și are o aură luminoasă cu o prospețime intensă, vibrantă și strălucitoare. 
Aceasta este obținută din combinația de frunze de mentă, coajă de lămâie italiană și măr verde.
Versace Eros este un parfum oriental cu note lemnoase pentru bărbatul puternic și senzual care este potrivit pentru zi și pentru ocazii speciale
Prospețimea aromei este dată de notele de frunze de mentă, coajă de lămâie și măr verde. 
O senzualitate captivantă este oferită de notele orientale și fascinante de boabe de tonka, chihlimbar și vanilie senzuală. 
Tonurile lemnoase de lemn de cedru din Atlas și Virginia se amestecă cu vetiverul intens și mușchiul de stejar, ceea ce adaugă compoziției putere și rafinament.
• Note varf – menta, coajă de lămâie, mar verde
• Notele de mijloc –  geranium, ambroxan, tonka, vanilie
• Notele de bază – vetiver, mușchi de stejar, lemn de cedru
Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță
👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. 
Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.