Publicat pe

Vis Plantis Element Eau de Parfum pentru barbati păreri forumuri, persistență, cun miroase și prețuri

Părerea comentariilor despre PARFUMUL Vis Plantis Element Eau de Parfum pentru barbati   extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de barbati de la Vis Plantis.

53% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Vis Plantis. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Vis Plantis Element Eau de Parfum pentru barbati este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de barbati prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Vis Plantis Element Eau de Parfum pentru barbati are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
vis-plantis-element-eau-de-parfum-pentru-barbati_pareri-formuri

Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul acesta 

Caracteristici Vis Plantis Element Eau de Parfum pentru barbati cum miroase și cât de persistent este
Indiferent dacă vă așteaptă o importantă întâlnire de afaceri, o petrecere cu prietenii sau o cină cu femeia visurilor dvs., apa de parfum pentru bărbați Vis Plantis Element este întotdeauna o alegere excelentă. 
Vă impulsionează încrederea în sine, oricând veți dori să străluciți.
Vis Plantis Element Eau de Parfum este un parfum oriental, apreciat de orice gentleman modern, un parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă
Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
grapefruit, flori marine
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
iasomie, frunze de dafin
Notele de bază – Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
ambra, patchouli
Grupe de parfumuri – citrice, orientale
Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță
👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.