Publicat pe

Păreri Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution beneficii, compoziție, mod de folosire si prețuri

Evaluare păreri forum, opinii și recenzii Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution 

♦ Utilitatea produsului cosmetic: 4,43 din 5
♦ Funcționează produsul cosmetic așa cum este descris în prospect: 4,38 din 5
♦ Este produsul cosmetic usor de utilizat: 4,40 din 5
♦ Este produsul cosmetic de calitate bună: 4,50 din 5
♦ Acțiune rapida: 4,38 din 5
♦ Formula de mare putere: 4,37 din 5
♦ Ingrediente de calitate: 4,42 din 5
♦ Dovedit clinic că arată rezultate: N/A
♦ Au avut altii o experienta buna cu produsule cosmetice Farmec 4,50 din 5
Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution beneficii si proprietăți terapeutice
Fiolele cu Acid Hialuronic 5% sunt recomandate în tratamente intensive de hidratare, creștere a elasticității pielii și diminuare a ridurilor.
Păreri Forum Fiole cu Acid Hialuronic 5% Gerovital H3 Evolution
Reduce adâncimea ridurilor profunde cu până la 26%*, după 28 de zile de utilizare.
Nivelul de hidratare crește cu până la 67%*, după o oră de la prima aplicare.  
Fiolele conţin un ser concentrat în Superoxid Dismutazǎ (SOD) şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, având efecte intens hidratante şi de netezire a ridurilor.
Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratante acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.
Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior astfel ridurile şi liniile fine sunt mult diminuate.
Efectul anti-age și de regenerare este rezultatul combinării unui ser bogat în Superoxid Dismutază şi Acid Hialuronic pur şi lipozomal, cu efecte intense de netezire a ridurilor. 
Dismutin-ul este standardizat în superoxid dismutază, enzima antioxidantă care se găsesțe în pielea umană. 
Întârzie semnele îmbătrânirii pielii (formarea ridurilor, deshidratarea, apariția petelor pigmentare și pierderea elasticității) prin protejarea acidului hialuronic și a fibrelor de colagen și elastină de degradări oxidative. 
Folosit cu regularitate, produsul reduce vizibil ridurile adânci.
Mod de utilizare

Se dă tot serul în partea de jos a fiolei. Pentru protejarea mâinilor, fiola se înfăşoară într-un şerveţel înainte de rupere. 
Fiolele sunt pretăiate pe întreaga circumferinta a gâtului, la fel ca în industria farmaceutică, nefiind necesar capacul pentru rupere. Pe ambalaj este menționat modul de rupere al fiolelor, atât prin text cât și prin imagine.
ATENȚIE! A se folosi doar pentru uz extern.
Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!
Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă pe tenul proaspăt demachiat şi se aplică prin masaj uşor pe faţă, gât și decolteu. Masați ușor în jurul ochilor, fără ca produsul să intre în contact cu ochii.
Fiolele se folosesc dimineaţa sau seara, în cure de câte 10 zile de tratament. Pentru efecte antirid şi anti-age de durată, acest tratament se aplicǎ lunar.
După absorbția serului din fiole, se aplică crema de întreținere zilnică din gama Gerovital H3 Evolution.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.