Publicat pe

Începătoarele în arta manichiurii cu gel trebuie să caute kituri de bază care le vor permite să învețe eficient

Manichiura cu gel pas cu pas. Recomandări cel mai potrivit kit de unghii pentru începătoare și nu numai.

Este bine de știut că un kit de unghii pentru începătoarele în tehnica manichiuri cu gel ar trebui să conțină mai toate produsele necesare în fiecare etapă a lucrului, adică:
• lichid de înmuiere a cuticulelor, 
• bețe din lemn, 
• pila, grund, șabloane, 
• lipici pentru vârfuri, 
• perie de gel, 
• gel constructor, 
Lampă LED sau UV, dischete de bumbac. Persoanele care doresc să învețe cum să folosească o mașină de frezat unghii tehnice cu gel ar trebui să aleagă kituri de pornire cu un dispozitiv profesional dotat cu o gamă largă de freze pe care le vor adapta la abilitățile și experiența lor. 
recomandari Manichiura cu gel pas cu pas kit pentru incepatoare
Cele care tocmai învață arta manichiurii cu gel ar trebui să caute kituri de bază care le vor permite să învețe într-un mod eficient, iar profesionistele experimentate în tehnica manichiurii cu gel pot alege în siguranță orice seturi cu cele mai puternice lămpi și freze profesionale.
Persoanele care tocmai își încep aventura cu gelurile UV ar trebui să se echipeze cu o trusă de start, așa cum găsești de exemplu în magazinul online kitunghii.ro  care nu numai că le va ajuta să facă primii pași, dar le va asigura și siguranța. 
Pentru a afla ce nu poate lipsi în setul pentru începătoare, merită să arunci o privire mai atentă asupra diferitelor etape ale realizării unei manichiuri cu gel. 
Iată așadar procesul corect de aplicare a gelului pe unghii pas cu pas!
1. Pregătirea corectă a unghiei și a cuticulelor
Indiferent dacă decizi să extinzi unghiile sau doar să le întărești și să aplici gelul în culoarea selectată, întreaga procedură trebuie să fie precedată de pregătirea corectă a cuticulelor și a unghiilor naturale. 
2. Aplicarea stratul de bază, pentru creșterea durabilității manichiurii
Chiar și o unghie perfect degresată și mată nu va crea o legătură permanentă cu gelul dacă nu aplici o bază, adică un grund, pe ea . Datorită acestuia, gelul se va conecta la unghie aproape în același mod ca și cu banda adezivă pe două fețe. 
3. Pregătirea pentru extindere
Dacă decizi să îți extinzi unghiile, poți alege dintre două tehnici care îți vor permite să dai unghiilor lungimea dorită.
4. Aplicarea gelului de construcție
Pentru a aplica și întări gelul, ai nevoie de o perie specială, un gel selectat corespunzător și o lampă LED sau UV. 
Alegerea culorii este o chestiune complet individuală. 
După aplicarea gelului, acesta trebuie întărit. O lampă UV poate face față acestei sarcini, precum și o lampă LED, dar aceasta din urma va fi puțin mai lentă. 
5. Culoarea unghiilor extinse
După ce faci acest lucru, unghiile vor fi gata să fie vopsite în orice culoare. Unghiile extinse și întărite necesită în continuare prelucrare, netezire și modelare. 
Poți efectua acest tratament cu ajutorul unei pile.
Dacă nu intenționezi să aplici lac colorat pe unghii, poți freca cu ulei de măsline cuticulele și poți hrăni pielea mâinilor cu crema potrivită. 
Însă dacă vrei o manichiură colorată, atunci vei avea nevoie și de lacuri colorate – gel sau semipermanent.