Publicat pe

Păreri parfum DKNY Be Delicious Eau de Parfum pentru femei forum cum miroase, compoziție și persistență

Păreri despre PARFUMUL original DKNY Be Delicious Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la DKNY.

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul DKNY. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca DKNY Be Delicious Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea dulce floral, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul DKNY Be Delicious Eau de Parfum are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
DKNY Be Delicious Eau de Parfum poveste, cum miroase, compoziție și persistență

dkny-be-delicious-eau-de-parfum-pentru-femei pareri forumuri


Parfumul celebrei creatoare de modă Donna Karan evocă atmosfera unei nopți la New York, plină de energie, de emoții și de distracție. 
Captivant și irezistibil, parfumul trezește dorința de a trăi la maxim. Be Delicious radiază emoțiile orașului New York – este plin de dragoste, de viață și de spirit de aventură. Parfumul a fost lansat în 2004.
DKNY Be Delicious este un parfum energic, inspirat de stilul de viață din New York. Combinația de ingrediente atent selecționate induce senzații de inocență, de irezistibilitate și de mister.
DKNY Be Delicious este un parfum proaspăt, de flori și de fructe pentru femei puternice și fermecătoare, 
DKNY Be Delicious se potrivește la orice vârstă, mai ales pentru primăvară și vară
Compoziția parfumului
Parfumul DKNY Be Delicious debutează cu nuanțele proaspete de castravete și de grepfrut, care se contopesc cu delicata magnolie. Inima parfumului constă în tonurile distincte ale mărului, completate de o aromă gingașă, de flori. În rolul principal al bazei parfumului se prezintă captivanta ambra albă.
♦ Note varf – magnolie, castravete, mar, grapefruit
♦ Notele de mijloc –  lacramioare, tuberoza, violeta, trandafir
♦ Note baza – lemn de santal, tonuri lemnoase, ambra albă
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.