Publicat pe

Păreri parfum Nina Extra Rouge pentru femei forum compoziție, persistență și prețuri

Păreri despre PARFUMUL original Nina Extra Rouge Eau de Parfum pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Nina Ricci.

52% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Nina Ricci. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Nina Extra Rouge Eau de Parfum pentru femei este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Nina Extra Rouge Eau de Parfum pentru femei are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

nina-ricci-nina-extra-rouge-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri forum

Nina Extra Rouge Eau de Parfum pentru femei caracteristici, cum miroase, persistență
Primul parfum Nina Ricci, Coeur Joie, a fost lansat în 1946, iar al doilea parfum, L’Air du Temps, trece cu succes testul timpului și al modei din 1948. Esența ascunsă în faimosul flacon, încoronat cu un porumbel de cristal, întruchipează dragostea și libertatea, devenind esența emblematică a brandului.
Oferiți simțurilor dvs. o experiență gurmandă. Apa de parfum pentru femei Nina Ricci Nina Extra Rouge ascunde tonuri delicioase și absolut irezistibile. Mai ales dacă vă plac delicatesele dulci.
Nina Extra Rouge Eau de Parfum este un parfum floral, oriental care subliniază senzualitatea fiecărei femei.
Nina Extra Rouge Eau de Parfum este parfum potrivit pentru fiecare zi.
Cum miroase
Note varf – zmeura, coacaze negre
Note inima – boboc de trandafir, ceai
Note baza – praline, vanilie
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.