Publicat pe

Păreri parfum Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum pentru femei forum compoziție, persistență și prețuri

Păreri despre PARFUMUL original  Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum pentru femei  extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Nina Ricci.

54% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Nina Ricci. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca  Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum pentru femei  este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul  Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum pentru femei s are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

nina-ricci-lair-du-temps-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri-forumuri

Nina Ricci L’Air du Temps Eau de Parfum pentru femei cum miroase, persistență 
Nina Ricci L’Air du Temps a fost creat de parfumiera Calice Becker, inspirată de notele florale ale parfumului original din anii 40. Calice Becker a creat un unicat în universul aromelor, și anume un parfum care surprinde perfect răsăritul soarelui.
Apa de parfum pentru femei Nina Ricci L’Air du Temps captează, în fiecare picătură, unicitatea prețioasă a fiecărui moment și feminitatea atemporală. Lejeritatea sa vibrantă, delicată și deosebită radiază farmec încă din anul 1948.
Apa de parfum pentru femei Nina Ricci L’Air du Temps este un parfum floral delicat, cu acorduri catifelate
Compoziția originală a parfumului datează din anul 1948
Apa de parfum pentru femei Nina Ricci L’Air du Temps este o odă adusă feminității infinite și atemporale
Compoziția parfumului
Lăsați-vă vrăjită de această simfonie florală perfectă, din prima până în ultima clipă. Trandafirul de Damasc și garoafele conferă parfumului senzualitate și o delicatețe unică. Recunoașteți și notele de iris, în timp ce tonurile de ambră de la final conferă parfumului o finețe balsamică și o căldură plăcut
Cum miroase
• Note varf – aldehide, bergamota, piersica, garoafa, trandafir, extras din portocala amara, lemn de trandafir brazilian
• Notele de mijloc –orhidee, garoafa, iasomie, violeta, rozmarin, Ylang-Ylang, radacina de iris, gardenie, trandafir, cuisoare
• Note baza – vetiver, lemn de santal, cedru, iris, mosc, cihlimbar, mușchi de stejar, benzoin, condimente
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.