Publicat pe

Păreri parfum Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei forum cum miroase, persistență și prețuri

Păreri despre PARFUMUL original Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Nina Ricci.

53% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Nina Ricci. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

nina-ricci-luna-eau-de-toilette-pentru-femei_pareri forumuri

Parfum Nina Ricci Luna Eau de Toilette pentru femei cum miroase, note, persistență
Cuvântul Luna, denumire latină a astrului nopții și inclus în denumirea parfumului Nina Ricci Luna, reflectă caracterul misterios, îndrăzneț și irezistibil al compoziției parfumate. 
Nuanțele de albastru, dominante în designul flaconului, corespund de asemenea aromei. Culoarea cerului noaptea contrastează cu frunzele aurii de pe capac, ca promisiunea unei experiențe senzuale.
Ascultați-vă instinctele și porniți în expediția în care vă conduce apa de toaletă Nina Ricci Luna. Acest parfum – lejer, vibrant și cu o notă de mister – rezonează perfect cu spiritul dvs. tineresc și vă subliniază senzualitatea.
Nina Ricci Luna este un parfum într-un flacon superb, special pentru femei tinere. Yn parfum intens și radiant, cu tonuri gurmande
Nina Ricci Luna face parte din linia de parfumuri Les Belles de Nina
Compoziția parfumului
Debutează suculent, cu fructe de pădure și flori de portocal. La scurt timp, se adaugă tonuri de miere și de caramel. Dulceața cremoasă a lemnului de santal și vanilia magică din Madagascar formează un duo senzual, care vă acompaniază până în ultimele momente ale acestei experiențe olfactive unice.
• Note varf – floare de portocal, fructe de padure
• Note inima – imortelle, caramel
• Note baza – lemn de santal, vanilie Madagascar
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.