Publicat pe

Păreri parfum NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum pentru femei cum miroase, persistență și prețuri

Păreri despre PARFUMUL original NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum pentru femei  extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Novellista.

51% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Novellista. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum pentru femei este un parfum foarte plăcut, și deosebit majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea puternic. excentric, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul ALIVE de la Hugo Boss are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

novellista-crazy-rich-eau-de-parfum-pentru-femei_.pareri-forumuri

NOVELLISTA Crazy Rich Eau de Parfum pentru femei miros, note, persistență

Parfumul NOVELLISTA CRAZY RICH a fost inspirat de celebrul roman Marele Gatsby, al scriitorului american F. S. Fitzgerald. Citit și apreciat de generații întregi de pe întreg mapamondul, romanul descrie idealismul și petrecerile exuberante tipice anilor 20.
Experiența olfactivă persistentă este asigurată de concentrația ridicată a uleiurilor eterice și de cele mai pure și mai scumpe esențe – absolut. Totul într-un flacon atemporal, extrem de elegant.
Apa de parfum NOVELLISTA CRAZY RICH vă transportă într-un loc unde oamenii râd și se bucură din plin de viață. 
Cu acest parfum, fiecare zi devine puțin mai strălucitoare. Bucurați-vă de sărbătoarea fără sfârșit.
Apa de parfum NOVELLISTA CRAZY RICH este un parfum de flori și fructe pentru femei care transformă orice moment într-o ocazie specială. O creație de excepție a parfumierului francez Christian Vermorel
Compoziția parfumului
Debutează ca deschiderea unei sticle de vin spumant, cu tonuri de vârf suculente, de mandarine și de măr verde, înviorate de petale de violetă. 
Această combinație evocă instantaneu o stare de spirit jucăușă și fără griji.
Iasomia, mușcata și elegantul trandafir bulgăresc oferă tonuri florale mai strălucitoare ca focul de artificii. 
Baza parfumului este formată din tonuri senzuale de lemn de santal australian, cu mosc prețios și ylang-ylang exotic.
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.