Publicat pe

Păreri parfum NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum pentru bărbați persistență, prețuri, cum miroase

Păreri despre PARFUMUL original NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum pentru bărbați extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de nișă de la Novellista.

51% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Novellista. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum pentru bărbați este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de bărbătesc prea dulce și puternic, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum pentru bărbați  are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și sofisticare.
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkurile de mai jos

novellista-oud-venture-eau-de-parfum-pentru-barbati_pareri-forumuri

NOVELLISTA Oud Venture Eau de Parfum pentru bărbați  cum miorase, note, persitență, când se poartă
Autorul parfumului NOVELLISTA OUD VENTURE s-a inspirat din romanul filosofic neterminat Citadela, al scriitorului francez Antoine de Saint-Exupéry. Cartea explorează tema moralei spirituale și cea a valorilor, prezentând eternele probleme ale umanității. Atmosfera deșertului în care se petrece povestea se reflectă perfect în compoziția parfumată a acestei senzuale ape de parfum.
Apa de parfum NOVELLISTA OUD VENTURE se distinge prin concentrația înaltă a uleiurilor esențiale și prin cele mai pure ingrediente naturale. Acestea conferă aromei o persistență îndelungată și o eliberare foarte lentă.
Apa de parfum NOVELLISTA OUD VENTURE vă permite să vă detașați de cotidian și să vizitați un loc unde aerul este pătruns de aroma misterioasă a Orientului. O simplă pulverizare, și imaginara călătorie prin deșertul nesfârșit și plin de enigme poate începe.
Apa de parfum NOVELLISTA OUD VENTURE este un parfum lemnos-oriental pentru bărbați
parfumul este atât misterios, cât și ingenios elaborat.
Note Compoziția parfumului
Debutează cu o combinație de osmanthus, cu cardamon exotic și șofran, care invită simțurile la o călătorie tentantă în necunoscut. 
La scurt timp, simțiți un suflu cald de aer deșertic, evocat de lemnul de guaiac, în combinație cu uleiul esențial de papirus și paciuli. 
Datorită acestui parfum, călătoriți cu simțurile prin orașe și piețe antice, în acorduri de lemn de agar, de smirnă și de piper negru.
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.

Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță

👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.