Publicat pe

Păreri parfum NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum pentru femei cum miroase, persistență, prețuri

Păreri despre PARFUMUL original NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum pentru femei  extrasă din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune parfumuri de femei de la Novellista.

 
53% dintre recenzori au evaluat alte produse pentru brand-ul Novellista. Acest scor se încadrează într-un interval acceptabil și nu pare să afecteze semnificativ rating-ul general pentru acest parfum.
Am căutat și părerile celorlalți pe net și am constatat faptul ca NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum este un parfum foarte plăcut, majoritatea persoanelor îl recomandă cu încredere.
Mai sunt unii care sunt de părere că e un parfum de damă prea exotic și dulce, însă nouă nu mi se pare. Suntem de părere că parfumul NOVELLISTA Rouge Privé Eau de Parfum are un miros echilibrat perfect între rafinament, eleganță și originalitate. 
Dacă vrei să vezi și alte păreri, intră pe linkul de mai jos

novellista-rouge-prive-eau-de-parfum-pentru-femei_pareri forumuri
Parfumul NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ poveste, compoziție, note și persistență
Scriitorul englez Daniel Defoe își antrenează perfect cititorii în romanul său întunecat Roxana – autobiografia unei femei care a preferat, în locul virtuții, viața unei amante întreținute de bărbați bogați și puternici. 
Parfumul de damă NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ, inspirat de același roman, vă va cuceri imediat și în egală măsură. Povestea frumoasei Roxana dezvoltă tema seducției, a viselor de faimă, a iluziilor, a evadării și a victoriei asupra slăbiciunilor personale.
Ingredientele parfumului îi asigură persistență și intensitate. Producția sa a implicat cele mai rare și pure esențe naturale și uleiuri eterice. Concentrația ridicată a acestora garantează că fascinanta aromă nu dispare cu una, cu două.
Apa de parfum NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ atrage imediat atenția cu senzualitatea sa remarcabilă, ca sugestia unei provocări seducătoare. 
Învăluiți-vă într-un parfum luxos, plin de tonuri vii și tentante, care vă vor cuceri încă din primul moment, atât pe dvs. cât și pe toți cei din jur.
Apa de parfum NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ  este un parfum floral-oriental pentru femei care vă face să vă simțiți sexy și debordând de atractivitate. O creație fabuloasă a parfumierei franceze Emilie Bouge
Cum miroase Apa de parfum NOVELLISTA ROUGE PRIVÉ 
Debutează cu îmbătătorul trandafir de Damasc, acompaniat de tonuri de lămâie și de flori delicate de bergamotă. 
Mai departe, compoziția se dezvoltă așa cum înflorește iubirea. Îndată ce tonurile de vârf pălesc, reapare trandafirul, însoțit de bujori și de paciuli, evocând senzualitate și o eleganță clasică. 
Parfumul se estompează treptat, pe tonuri de mosc, de vetiver și de benzoin, moi ca buzele pline de dorință.
Noi facem clar distinctia dintre apa de parfum, apa de colonie, apa de toaleta etc. Raportul calitate pret al unui parfum este si va fi intotdeauna unul just. Misiunea noastra este de a va ajuta cat mai mult in a face o alegere cat mai buna ori de cate ori aveti nevoie de un parfum online la pret avantajos pe site-ul nostru.
Ghid recomandări și sfaturi pentru cumpărături inteligente și în siguranță
👉 Preț și calitate. Raportul calitate-preț este cel mai important aspect în vederea achiziționării unui produs.
👉 Brand. Produsele produse de branduri cunoscute au de asemenea și un preț mai ridicat. Alegeți brandul în funcție de tipul produsului sau / și serviciului. Pentru produse și/sau servicii de tip hobby puteți alege și branduri cu produse mai ieftine. Pentru produse și servicii profesionale alegeți brandurile cunoscute cu notorietate.
👉 Părerile clienților. Poți citi comentariile de pe pagina produsului. Atenție: toate produsele au și comentarii negative, deci nu este cazul să vă temeți.
👉 Rating-ul clienților. Produsele cele mai bune au peste 4 stele ca rating.
👉 Păreri Pro și Contra. Citiți cu atenție avantajele și dezavantajele produsului, aceste aspecte sunt relatate de către clienți în comentarii. De multe ori recenziile negative acordate produsului nu reprezintă aspecte importante.
👉 Comentariile și opiniile sunt verificate. Puneți accent pe comentariile ce au afișat termenul „Achiziție verificată”. Aceste comentarii sunt postate de către clienți cu o achiziție verificată.