Publicat pe

WIKI Angela Martini. Biografia soției lui Dragoș Săvulescu, vârstă, înălțime, carieră.

Vezi cine este Angela Martini, iubita lui Dragoș Săvulescu. Ce vârsta are Angela Martini, ce înălțime și pe contul de Instagram @angela_martini găsești cele mai frumoase poze cu ea. 

Conform biografiei, Angela Martini este născuta pe data 23 mai 1986. Așadar Angela Martini are la momentul scrieri articolului vârsta de 35 de ani. Angela Martini este o mândră reprezentantă a zodiei Gemeni.
Angela Martini are înălțimea de 1,78 m și s-a născut în Shkodër, Albania. 
Martini s-a mutat în Statele Unite (Miami) la vârsta de 21 de ani.
Cariera de model a soției lui Dragoș Săvulescu a ”decolat” odată ce a semnat contracte cu NEXT Model Management din Miami, Florida și Elite Model Management din New York City
angela martini dragos savulescu wiki biografie avere

În prezent, Angela Martini deține recordul pentru cea mai bine plasată Miss Universe Albania din istorie. 
În 2017, Angela Martini a devenit Life Coach certificată. 
Iubita lui Dragoș Săvulescu, Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu omul de afaceri în Mykonos, cu câteva ore înainte ca acesta să fie reținut.
Angela Martini, a postat pe contul public de Instagram, la story, imagini cu el în Mykonos, Grecia, în condițiile în care acesta ar putea fi arestat în baza mandatului internațional de arestare emis de România dacă părăsește Italia.
Angela Martini nu a specificat unde se află, însă o prietenă din grup, fotomodelul Marica Pellegrinelli, a titrat Mykonos.